Genbrugsjagt

Beauty wishlist #11 + rabatkode

1: Murad // 2: Maria Nila // 3: M2 // 4: Maria Nila // 5: Exuviance // 6: Maria Nila

 

Jeg har tidligere været glad for at handle på BeautyCos, da de har et ret stort udvalg af produkter og forhandler mange af dem jeg bruger. Så her er min lille ønskeliste med produkter, som jeg står og mangler fordi jeg ved at løbe tør.

Hudpleje

Jeg har brugt M2 øjenvippeserum i næsten et halvår og jeg kan tydeligt se forskel! Det er et dyrt produkt, selvom at man næsten får den til halv pris på BeautyCos – men til gengæld har min kunne række et halvt år. Et andet produkt, som næsten er uundværlig i min hudplejerutine, er min Exuviance Vespera Bionic Serum. Det bliver tredje gang at jeg køber en ny, fordi jeg er så glad for den.

Jeg har før brugt forskellige Murad produkter og bruger i øjeblikket deres Hydro-Dynamic Ultimate Moisture som natcreme. Så har lidt overvejet at supplere med deres primer som indeholder SPF 30, som vil fungere fint de dage hvor jeg ikke bruger en creme som indeholder SPF. Jeg har mindst SPF 25 på hver dag og gerne SPF 40.

Hårpleje

Det er bestemt ikke alle Maria Nila produkter som jeg har prøvet, som har fungeret til mit hår. Men en sikker vinder er Colour Refresh, som jeg har prøvet i den farver efterhånden. Det er en hårkur med farve pigmenter, som enten kan give dit hår meget farve (som her da jeg farvede det pink), eller bare for friske din naturlige hårfarve op. Mit hår er meget lyst i øjeblikket og jeg vil gerne have det et par toner varmere, og det tror jeg kan lade sig gøre med farven Sand.

Et par andre produkter jeg har kigget på fra Maria Nila, er deres Ocean Spray, fordi den jeg har nu fra Sachajuan er næsten brugt op og den er ikke på lager – så skal prøve noget nyt. Det andet produkt er deres Argan Oil, som også blive en erstatning for en som jeg ved at løbe tør for nu.

I dag kan du spare yderligere 10% på alle varer – også udsalg! Med koden 10off

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Genbrugsjagt