11. December // OOTD #51

12. December // 4 produkter jeg elsker i øjeblikket #1

Jeg har her samlet 4 produkter, som jeg elsker og bruger meget for tiden. Jeg har henover 2019 skiftet og skåret rigtig meget ned i mit forbrug og i min samling af beauty produkter. Jeg har efterhånden fundet mine favoritter og ved mere eller mindre hvad der fungere for mig.

ORIGINS Ginzing SPF 40

Det her produkt har været en fast del af min makeup rutine siden i sommers. Jeg bruger den i stedet for foundation, da den giver en let dækning og fin glød. Et kæmpe plus er at der er SPF 40 i og jeg derfor kan lade være med at komme solcreme på efter min dagscreme. Så det slår lidt to ting sammen; solcreme og foundation. Helt perfekt.

LANEIGE – Sleeping Mask

Det her er en maske til læberne, som der bruges om natten. Men jeg bruger den altså også om dagen. Den har nemlig et ret fint shine og derfor kan jeg godt lide at bruge den over mine læbestifter med i rødlig nuancer. Så giver det lidt ekstra fugt og shine til læberne.

LOUIS VUITTON – Rose De Vents

Den her lille parfume, er én ud af syv små parfumer som var med en pakke jeg købte i Louis Vuitton sidste år. Men den duft her, er altså min favorit af alle syv. Den er tung og blomstret, men uden af blive sød. Det er altid svært at forklare dufte, haha. Jeg glad for min lille flakon, som er perfekt at have med i håndtasken eller når vi er på weekendtur. Men jeg kommer nok til at generhverve mig den, når jeg har brugt den op – bare i full size næste gang.

RODIAL – Dragon’s Blood Cleansing Water

Jeg bruger det her produkt, som det første i min aftenrutine med at rense ansigt. Den tager lige det værste af make-up og snavs inden jeg vasker ansigtet. Den har en smart pumpefunktion, hvor man nemt kan påføre produktet på en vat rundel. Det er helt klart en cleanser jeg vil købe igen – på trods af den lidt pebret pris. It is worth it 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

11. December // OOTD #51