I november vil jeg...

Hudpleje update

*Indeholder reklame, da produkter er modtaget i gave af Exuviance. Mange tak for produkterne <3

Hej ladies! For en god månedstid siden modtog jeg tre nye produkter af Exuviance, som allerede er blevet en fast del af min hudplejerutine. Så her kommer lige et indlæg om produkterne og hvordan jeg bruger dem.

Exuviance SkinRise Bionic Tonic

Det første er Exuviance SkinRise Bionic Tonic pads, som jeg bruger om morgenen. Man tager bare en pad og køre rundt i ansigtet. Jeg bruger den side med buler og køre rundt i cirkler. Man kan lige med fingerene massere resten af produktet ind i huden bag efter. Jeg bruger den efter min rens og før min essens.

Jeg har været så glad for den da den både giver glans og fugt til ansigtet. Desværre har jeg allerede brugt den op, så jeg skal helt sikkert ud og erhverve mig en ny. Den er blevet uundværlig.

Exuviance AF Vitamin C20 Serum Capsules

Det næste er de her serum kapsler som jeg allerede havde overvejet at købe, før jeg modtog dem. Vitamin C er godt for kollagendannelse og gør huden spændstig. Serummet skal bruges om aftenen, da det er lidt skrappere sager og derfor skal vi helst ikke ud i sollys efter. Jeg bruger dem ikke hver aften, men ca. 4 gange om ugen. Når man påføre den på huden kan det godt svide lidt og prikke, man kan altså mærke at den arbejder med huden. Men det er ikke noget som jeg syntes gør ondt.

Exuviance Detox Mud Treatment

Sidst men ikke mindst, så modtog jeg denne maske hvilket var helt perfekt da jeg lige havde brugt en anden færdig. Detox Mud Treatment er en sort kul maske som renser i dybden. Jeg bruger den ca. 2 gange om ugen og den efterlader altså min hud helt ren og pæn.

Så det var altså lige en update på nogle af de hudpleje produkter jeg bruger. Jeg bruger stadig kun udelukkende Exuviances produkter, da de har gjort en kæmpe forskel for min hud. Og det er altså ikke reklame, for dem har jeg selv købt og betalt efter mit besøg hos kosmetologen Dermal Care i Odense, som rådgav mig om produkterne.

Rigtig god dag derude og god weekend når du kommer dertil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I november vil jeg...