OOTD #49

Update på hudpleje – 4 måneder senere

Billederne herover er fra d. 15. september. Jeg har ikke redigeret billederne – ikke engang lys og kontrast, som jeg normalt ville gøre med sådan et mørkt billede. Det er vigtigt at vise billederne 100% som de er taget.  

Billedet herover er fra d. 19. september.

Happy

Jeg er så glad og tilfreds med hvordan det går med min hud, her 4 måneder efter jeg startede på produkterne fra Exuviance. Jeg føler der endelig er kommet balance igen og jeg døjer slet ikke med urenheder på samme måde som jeg gjorde før (se sidste billede sidst i indlæg). Det der er mest synligt nu, er de ar der tilbage fra hvor jeg har haft slemme urenheder.

Sol, fregner og pigmentforandringer

De første billeder i indlægget er taget dagen efter vi kom hjem fra vores sommerferie. Så jeg har jo selvfølgelig fået lidt sol og fregner – som automatisk kommer når jeg får sol. Jeg var god til altid at påføre masser af solcreme med mindst faktor 40 og jeg syntes faktisk at min hud har taget anderledes mod solen denne gang end førhen.

Jeg har nemlig de sidste mange år oplevet at få pigmentforandringer når jeg fået sol. I sær på overlæben, hvor det gav en mørk skygge. Mega træls. Og det er der da også en hentydning af på billederne, men det er ingenting i forhold til hvad det har været de andre gange.

Det er næsten sikker på har noget at gøre med de produkter jeg bruger. For de hjælper nemlig også i mod pigmentforandringer. Læs om de produkter jeg bruger her.

Jeg kommer snart med et nyt og opdateret indlæg om de produkter jeg bruger, fordi jeg fået nogle nye til samlingen.

Billede fra marts 2019

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD #49