Trend // Silke og satin nederdele

Nice Hair – 20% på (næsten) alt

1: Helena Rubestein // 2: Benefit Hoola Matte Powder Bronzer // 3: YSL // 4: Lavinde // 5: YSL // 6: Herôme // 7: Rituals // 8: Meraki // 9: Meraki

Jeg har samlet nogle af mine yndlings produkter, som man lige nu kan få besparelser på hos NiceHair. Det er både produkter som jeg i forvejen bruger og så et par enkelte som jeg har på min ønskeliste.

Jeg vil lige kort fortælle om nogle af produkterne:

Mascaraen fra Helena Rubenstein har været min favorit mascara i en del år efterhånden. Den opfylder alle de krav som jeg har til en mascara. Den næstebedste jeg har prøvet er Lavinde mascaraen, som jeg fik i en Goodiebox for noget tid tilbage. Ligeheden i mellem de to mascara er hovedet på børsterne, som begge er timeglasformet og det er det som jeg plejer at gå efter, fordi det fungere bedst for mig.

Neglelakke fra YSL er min go to, hvis jeg selv skal lakere negle. De er gode til at påføre på neglen fordi at børsten er flad og jeg syntes det gør det nemmere. De laver de fineste farver og farven 22 Beige Leger er god neutral farve som altid kan bruges. Når vi nu er ved YSL, så er ret vild med deres nye parfume Libre, som jeg første gang duftede til i en prøve Vogue. Det er så svært at beskrive dufte, så vil bare sige at jeg syntes den er god og den kommer helt sikkert på min juleønskeliste.

Til sidst, så kommer jeg helt sikkert til købe Ritauals duftlys, for jeg er vil med den duft at serien Dao har (den grønne). Den er perfekt til at have på badeværelset.

Tilbuddet gælder til og med tirsdag d. 1. oktober og ikke på Australian Bodycare, Ole Henriksen og Maria Nila

Happy shopping

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Trend // Silke og satin nederdele