På det seneste...

Update: Hudpleje

Hvis du ikke har fulgt med, så har jeg skrevet et par indlæg omkring min hudproblemer her i del 1, her i del 2 og her i del 3. 

3 måneder senere

Min hud er meget bedre en den var for et halvt år siden. Jeg bruger stadig kun produkter fra Exuviance (læs om det i indlægget her) og vil forsætte med at gøre det. Jeg er blevet så glad for produkterne og selvom de er dyre, så holder de i lang tid. Mange af dem jeg købte for 3 måneder siden er dårlig nok halvt brugt op. Det er kun serum at jeg nok kommer til at skulle købe ny af om et par uger. Samtidig så har jeg brugt de små rejsestørrelser masker op, så dem overvejer jeg også at købe igen.

Efter min oplevelse med at min hud gik amok, efter jeg skiftede hudplejerutine tilbage i januar, så jeg blevet bange for at prøve nye produkter. Min hud blev stresset af det og fik udbrud i form af urenheder. Derfor så holder jeg også fast i de produkter som jeg har købt ved kosmetologen. Selvom jeg virkelig er fristet og har lyst at prøve nye ting. I sær Ole Henriksens nye blå serie. Før hen brugte jeg næsten udelukkende Ole Henriksen og var glad for det. Men det er virkelig også i den dyre ende.

Korte vipper?

Den sidste måneds tid har jeg skåret kraftigt ned på min make-up i hverdagene. Jeg bruger kun mascara en gang i mellem i weekenderne. Men her har jeg bemærket at det er blevet væsentligt sværere at ligge mascaraen på mine vipper og at de er blevet kortere. Det forstår jeg ikke.

Jeg bruge Sanzibeauty vippeserum i et par måneder i starten af året, og det gav faktisk fine resultater. Men efter jeg havde tømt den, fik jeg ikke købt en ny og har ikke brugt det i et par måneder nu. Måske man skulle starte på det igen?

Ingen bumser?

Jeg får stadig urenheder, hudorme og bumser. Det er ikke stoppet – det er bare ikke lige så slemt som det var før. I den her uge har jeg haft lidt mere end jeg plejer, men er jeg næsten sikker på at det skyldes min utrolig dårlige kost de sidste par uger. Plus jeg har nogle aftner været doven og ikke renset ansigt. Men begge dele er stoppet og jeg ved at komme tilbage på rette spor igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

På det seneste...