Anden status på No Buy July

Hudplejerutine: Hvilke produkter bruger jeg

Jeg har siden starten af året kæmpet rigtig meget med min hud. Læs evt. de her indlæg først:

Hudproblemer del 1

Hudproblemer del 2

Hudproblemer del 3

I det her indlæg vil jeg fortælle om de produkter jeg bruger nu og som jeg har brugt i næsten 2 måneder. Det er ikke reklame.

Alle produkterne er købt hos Dermal Care i Odense som er kosmetolog der bruger/behandler med blandt disse produkter og som også selv forhandler dem. Det er af mærket Exuviance, som jeg også beskriver i del 3 indlægget, at det er produkter som kun kan forhandles med hudlæger eller kosmetologer. De er lidt pricey. Men stadig af priser som jeg godt bil betale. Jeg har jo selv mange gange købt produkter fra Ole Henriksen, Elisabeth Arden, Estee Lauder o. lign. som jo selv er samme pris kategori, hvis ikke dyrere.

Min rutine består af:

  1. Rens
  2. Toner
  3. Essens
  4. Serum
  5. Dags- eller natcreme

  • Det første jeg gør at tage en smule af ansigts rensen (Purifying Cleansing Gel), ca. hasselnød størrelse i hænderne og tilføjer lidt vand og skuffer det op mellem hænderne. Jeg massere skummet i ansigtet og tilføjer gradvis mere vand. Efter ca. 30 sek skyller jeg ansigtet.
  • Jeg dupper ansigtet tørt med rent håndklæde (jeg har en en masse små vaskeklude som jeg bruger). Herefter bruger jeg toner (Soothing Toning Lotion) på en vatrundel og smører rundt i ansigtet.
  • Når det har ‘tørret’, bruger jeg essens (Probiotic Lysate Anti-Pollution). Essens er meget tyndt og næsten som vand. Jeg hælder et par dråber ud i hænderne og dupper det rundt i ansigtet. Det hjælper med at fugte ansigtet.

Hvis jeg får en bums eller en urenhed bruger jeg Blemish Treatment Gel, som er tynd gel som kommer på ‘problemet’. Det udtørre urenheden. Én til to gange om ugen bruger en sammensætning af de to masker Re juvenating Treatment Masquesom er gel og Purifying Clay Masque som er en ler maske. Jeg tager en smule af begge to på mine fingere og blander det sammen og smører det i ansigtet. Lader det sætte i 10-15 min og renser af igen. Jeg gør det kun om aftenen, da huden bliver mere sensitiv til solen efter brug.

Så det er altså både min rutine og de produkter jeg bruger. Hvis der er nogen spørgsmål, så skal jeg nok prøve at svare så godt som jeg kan på det 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Anden status på No Buy July