Udsalgs favoritter

Hudproblemer del 2

I et halvt år har jeg kæmpet med min hud, som slog ud efter jeg skiftede hudplejerutine tilbage i januar. Du kan læse første del om forløbet her.

Billedet er taget i april 2019

Hvorfor havde min hud ændret sig?

For et par uger siden bookede jeg en tid ved en kosmetolog i Odense. Jeg kiggede først efter ansigts behandlinger, men eftersom jeg ikke vidste hvad min hud skulle behandles for, så valgte jeg at tage en tid til en hudanalyse. Forhåbentligt kunne de give nogle svar på hvorfor min hud havde ændret sig så meget.

Hos Dermal Care i Odense og fik jeg så en hudanalyse af en rigtig sød medarbejder. Jeg fortalte om mit “forløb” og mine hudproblemer og vi fik en god snak om hvad der er gået galt. Jeg havde allerede mistænkt det, fordi jeg har haft snakket min kæreste om det og det fik jeg så bekræftet. Men meget simpelt, så har jeg højst sandsynligt stresset min hud. Alt for mange nye produkter, forkerte produkter og et overforbrug. Min hud har slet ikke kunne klare det og har reageret på det. Samtidig har nogle af produkterne været oliebaseret og det har stoppet pore til som har givet urenheder.

De urenheder det har givet har også været de slags bumser, som ikke rigtig vil blive til noget. De er bare en øm og træls bule. Jeg har aldrig kunne lade være med at pille i det og ved at trykke og pille i bumserne har jeg nok også “spredt” urenhederne under huden og forårsaget at der kom flere bumser. En super dårlig vane.

Hvad så nu? 

Først og fremmest så skal jeg stoppe en min dårlig vane med at pille og trykke på de bumser jeg får. Altså ikke irritere huden mere.

Det næste er at jeg skal køre en fast rutine med de samme produkter i mindst 4 måneder. Jeg skal ikke bruge alle mulige masker og skrappe sager. Og det er bare for at der kan komme ro på min hud igen. Jeg købte et helt nyt sæt af produkter hos kosmetologen, så jeg ikke længere bruger nogle af de gamle og ikke mikser alle mulige forskellige. Så det er samme mærke både i rens, serum, creme osv. Jeg fortæller om produkterne i andet indlæg.

Det har været så frustrerende at kæmpe med de her hudproblemer i en alder af næsten 30 år. Det har taget et godt stykke af min selvsikkerhed. Men nu håber jeg at hen over det næste halve år, at jeg kan begynde at se forbedringer. Det kunne være rart at være bumse fri på min 30 års fødselsdag næste år.

Jeg lavet et op følgende indlæg når jeg været i gang med produkterne lidt tid, så jeg kan give en vurdering om hvad det har gjort for min hud.

Billedet her over er taget efter næsten to uger med de nye produkter som jeg købte ved kosmetologen. Jeg kan allerede se forbedring i forhold til billedet længere oppe i indlægget. Jeg bruger en creme fra Origin som indholder en smule farve og som giver glød og fugt. Den har SPF 40 og den har altså erstattet min foundation fuldstændig. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Udsalgs favoritter