Birthday weekend

Ny hverdag

Mit sidste indlæg er fra d. 10 marts og handlede om min fødselsdags weekend i Hamborg. Få dage efter blev vores verden vendt på hovedet og vi stod lige pludselig i en helt ny og meget mærkelig situation.

Jeg stod også og måtte aflyse min 30 års fødselsdags fest, hvor knap 40 mennesker var inviteret. Det var en fest som jeg først havde brugt rigtig meget tid og tanker på, om jeg skulle holde. Jeg kom frem til at jeg gerne ville fejre at jeg fyldte 30 år og fik arrangeret det hele samt inviteret gæster – for så at måtte aflyse det igen. Ærligt det var lidt trist og ret øv. Men det må gemmes til en anden god gang 🙂

Der er mange ting at skrive om, her midt i corona-krisen. Jeg har bare ikke rigtig kunne finde tid eller ord til at lave nogle indlæg. Men nu tror jeg så småt at overskuddet kommer tilbage til det. For nu, så vil jeg bare ønske jer det bedste og håber at du har det godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Birthday weekend