Hudpleje update

Birthday weekend

I lørdags havde jeg fødselsdag og det var jo ikke bare en fødselsdag – det var jo min 30 års fødselsdag.

Min kæreste forkælede mig med en forlænget weekend, fyldt med alt det jeg holder aller mest af. Vi tilbragte nemlig det meste af weekenden i vores favorit get-away city: Hamborg. Jeg blev fejret på vores ynglings restaurant IZAKAYA, hvor vi spiste os mætte i lækker mad og halvfulde i god vin. Helt perfekt.

// Kjole //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hudpleje update