Hvad jeg har hørt, læst og set #8

Hudpleje update

I weekenden, var jeg med sammen med min søster til kosmetolog i Odense. Vi var en tur forbi Dermal Care, hvor jeg før har fået behandling og købt produkter fra. Vi fik den helt store behandling med frugtsyre peeling, Oxygen og Beauty Angel. Det var super lækkert.

Min hud er uden tvivl 100 gange bedre end den var for et år siden. Desværre oplever jeg igen nu, at min hud er ekstrem tør og i løbet af dagen får jeg tørre pletter i ansigtet og det er især slemt når jeg har make-up på. Så ser det helt forfærdeligt ud. Jeg har både en ansigtscreme og sådan spray jeg kan bruge i løbet af dagen som giver lidt fugt. Men syntes stadig at jeg kæmper med at min hud udtørre.

Jeg tror det har noget at gøre med vejret og at det er koldt, samtidig med at det kontor jeg sidder i ret tørt. Så min hud kræver lidt ekstra pleje for tiden. Jeg prøver at drikke masser af vand og jeg fugter min hud ekstra hver aften inden jeg går i seng. Men tror jeg skal være med tålmodig, for det ændrer sig jo ikke fra den ene dag til anden. Desværre.

Billedet herunder er taget for en uge siden, efter min rutine med mine ansigts produkter. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvad jeg har hørt, læst og set #8