5 hurtige om mig #8

On my wishlist #13 // fødselsdags-udgaven

Louis Vuitton mini pung // Soleil Tan De Chanel // Isabel Marant Etoile jakke // Øreringe fra Missoma // Bøger: Factfulness og Prada Catwalk // Ring fra Louis Vuitton // Fnugfjerner // Produkter fra Exuviance: C-Vitamin kapsler, Bionic Oxygen maske, Toner, Essence, maske // Foreo ansigts børste

På lørdag har jeg fødselsdag og i den anledning har jeg lige sammensat en lille ønskeliste. Nu er det jo ikke sådan at jeg går og forventer gaver haha. Men det er da alligevel hyggeligt at lave en lille ønskeliste. Selvom at faktisk  kan være svært, at finde på ønsker.

Som man kan se, så er en del af mine ønsker produkter fra Exuviance som er produkter som jeg både er løbet tør for – men også nogle nye som jeg gerne vil prøve. Det kommer vel ikke bag på nogen efterhånden, at det er produkter som jeg er rigtig glad for og har snakket meget om her på bloggen.

Men hvad med gaven fra mig til mig? Hvad skal det være? Jeg har jo besluttet mig for at give mig selv en god gave, nu hvor jeg fylder rundt. Så må man godt, ikk? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 hurtige om mig #8