Combat boots

5 hurtige om mig #8

  • Jeg hører enten playlisten Vance Joy Radio på Spotify eller N-Joy radio på arbejde hver dag. Og ja N-Joy radio er en tysk radio kanal, men de er altså bare 100 gange bedre til at spille varierede musik end de danske radio stationer.

Animated GIF

  • Jeg er blevet udnævnt teknik/it ekspert på arbejde. Ikke fordi jeg kan finde ud af, men fordi at ingen os kan finde ud af det – og så trak jeg det korteste strå. Sandheden er at jeg har intet tålmodig overfor teknik (computere/telefoner o.lign.) som ikke virker.dabbin GIF
  • Jeg skal drikke en halv liter vand, inden jeg må begynde at hente kaffe i kantinen. Det er ret god motivation til at drikke mere vand. For hver kop kaffe, skal der drikkes en halv liter vand (tommelfingre regel, som kan og brydes en gang i mellem 😉 )

gina carano water GIF

  • Jeg plejede at have en slikskuffe på arbejde. Det tog bare overhånd – så nu har jeg forbudt mig selv i at købe slik til arbejde. Heldigvis er der stadig forholdsvis ofte slik i kantinen.

youtube infomercial GIF

  • Jeg møder ind mellem kl. 7 og 8 og går hjem mellem 16 og 17. Jeg er sulten kl. 9.30, 12.00 og 15.00 – som i at maven rumler. Så ved du det.

Hungry Homer Simpson GIF

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Combat boots