Min hverdags make-up rutine

På det seneste…

Jeg har på det sidste skiftet mere over til en mørkere og varmere hårfarve. Jeg savnede min naturlige hårfarve som er en varm blond – mit hår er naturligt multifarvet; nogle hår er helt mørke, andre helt lyse og tredje er nærmest røde. En gang i mellem bruger jeg Maria Nila’s Color Refresh i farven Sand, som giver en dybere farve til mit hår som er farvet lyst.

Det er helt vildt som tørretblomster er blevet det nye sort. Det er simpelthen et musthave, for alle der går op i indretning og som deler billeder på Insta. Det her billede er fra vindueskarmen på mit arbejde, hvor jeg har et par små vaser stående og pynte med tørretblomster. Selvom det er en tømrebiks, så kan vi altså godt være med på moden 😉

Hold nu kæft de her støvler fra Givenchy var et godt køb. Lige siden jeg købte dem, har det jo regnet og blæst uafbrudt. Og ja det er da nok lidt fjollet med et par designer gummistøvler, men med det danske vejr – så vil de jo blive mere brugt end et par dyre designer sandaler. Right? De er forresten stadig på udsalg og kan købes her.

Jeg har jo shoppefri måned og det har jeg sådanset holdt indtil videre. Men nu kribler det altså i fingrene. Jeg prøver at lade være for jeg mangler ikke noget, men er bare fristet af de mange lækre forårs nyheder på diverse webshops. Det skal gemmes til når det bliver marts og jeg har fødselsdag – så må jeg godt igen. Vil så også være ærlig og sige at jeg købt noget – men det var netop ting som jeg manglede. Nemlig hudplejeprodukter som jeg er- og er ved at løbe tør for og som ikke kan vente til marts. Sååå det er vel undskyldt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min hverdags make-up rutine