10 ting jeg er træt af

5 produkter jeg elsker i øjeblikket #2

L’Oreal Paradise Extatic Mascara

Den her mascara har virkelig været et godt og billigt alternativ, til min absolut ynglings mascara fra Helena Rubenstein. Det spreder vipperne fint og giver fylde. Jeg vil helt sikkert købe den igen, fordi den gør hvad den skal og har en rigtig god pris.

Acqua Di Parma Magnolia

Jeg eeeeeelsker den her parfume. Jeg var så heldig at få den i gave af min søde kæreste i december. Duften er måske en anelse for forår/sommeragtig til nu, fordi den er meget blomstret og frisk – men jeg bruger den alligevel.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Den her øjencreme var med i min julekalender fra Kiehl’s. Den er fed i konsistensen og giver masser af fugt til huden omkring øjnene. Jeg bruger den om natten på grund af dens tykke konsistens og en anden til om dagen som er mere let.

Exuviance AF Vitamin C20 – serum kapsler

*Modtaget i gave fra Excuviance. Jeg bruger kapslerne som en del af min aften hudplejerutine og jeg har virkelig været glade for dem. Det er et af de produkter, hvor du kan mærke at den arbejder i huden når man påføre den på ansigtet. Jeg bruger den ikke hver aften, men ca. hver anden dag.

Chanel Longwear Cream Eyeshadow i farven 838 Ultra Fresh

Den er simpelthen så fin og simple den her øjenskygge fra Chanel. Den giver en let lyserøde farve, med en smule shimmer i. Virkelig perfekt til hverdagsbrugs, når der bare skal lidt på øjnene. Jeg kan rigtig godt lide den cremet konsistens, som gør det nemt at påføre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

10 ting jeg er træt af