Tanker om 30

10 ting jeg er træt af

No Way Reaction GIF by Originals

  1. Gamle sure mænd på Facebook! Suk altså. Hvem har givet dem adgang til internettet og er der nogen som venligst vil tage det fra dem igen. HVER gang at kære Greta Thunberg bliver nævnt i et Facebook opslag, så flyver de gamle sure mænd til tasterne og decideret mobber den kun 17 årige ung kvinde som nok har ud rettet mere alle de gamle sure mænd til sammen. Kæft det er trist at se på.
  2. Generelt Facebook.
  3. Vejret. Er det efterår? Er det forår? Har det været vinter? Nobody knows…
  4. At jeg er så ubeslutsom omkring min fødselsdag. Skal jeg holde en fest? Invitere på brunch? Hvem skal med? Too many decisions.
  5. Mine øreringe. Fik jo lavet huller i ørerne, i starten af januar og der får man de der store øreringe i, med en kæmpe lås bagpå. Jeg skal stadig have dem i ørerne i ca. 4 uger mere – men er simpelthen så træt af dem og har lyst til skifte dem nu.
  6. At jeg ikke har vinterferie. Jeg vil gerne have vinterferie. Jeg vil også på skiferie #jelly
  7. Falske mennesker, dårlige undskyldninger og at deale med disse typer
  8. Brok – og derfor har jeg lavet et indlæg, hvor jeg kun brokker mig. Jeg har faktisk sat mig for, at jeg vil brokke mig mindre. Mere frem med pyt knappen. Altså efter det her indlæg.
  9. At jeg er ved at løbe tør for min toner, dagscreme og serum kapsler fra Exuviance og at jeg stadig ikke har fået købt en ny nat creme siden jeg brugte den sidste op.
  10. At jeg har shoppe fri måned. Hint punkt nr. 9.

Billede fra www.giphy.com

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tanker om 30