Feriesnak

Tanker om 30

I dag er der præcis en måned til, at jeg fylder 30 år.

Det kan jo godt sætte tankerne i gang og man begynder at reflektere over sit liv; hvad har man nået og hvad har man oplevet. Hvad har man ikke ikke nået og hvilke oplevelser er man gået glib af. Er man tilfreds hvor man er sit liv og der er ting som man vil ændre eller ville ønske man havde gjort anderledes.

Jeg har ikke en lang uddannelse, men til gengæld har jeg arbejdet fuldtid i snart 7 år. Jeg har valgt en lang uddannelse fra, til fordel for mere tid på arbejdsmarkedet hvor jeg har kunne bygge relationer og erfaring op. Jeg vil sige, uden at være flabet, at jeg klarer mig godt. Jeg har et godt job, en god løn og gode fremtidsudsigter. Jeg er ikke låst fast i min stilling og jeg har masser af drømme, ambitioner og heldigvis en kæmpe støtte fra min kæreste, som inspirerer mig til at ville mere og hele tiden blive bedre.

Vi har ikke børn og det er deler ret meget vandende om det er normalt eller unormalt i min alder. Jeg kender masser af kvinder og par på min alder som ikke har børn. Samtidig kender jeg også en del som har børn. Jeg syntes ikke der er noget som er rigtig eller forkert når det kommer til hvornår man skal have børn. Det er en meget personlig og for mit vedkommende privat sag. Om vi skal have børn eller ej kommer ikke andre ved.

Hvad jeg har lært igennem mine tyvere er, hvor vigtig min familie er. Min kæreste og min familie er det vigtigste for mig i denne verden. Hvad jeg også har lært, er at venskaber ikke altid er forevigt. Man kan vokse fra hinanden, langsomt stopper med at ses og en dag er en ven nu en bekendt.

Jeg gik ind i 2020 og dermed også i mine trediver, med et løfte til mig selv. Et løfte om at jeg ikke længere vil lade folk træde på mig. Det er nemmere sagt end gjort. Det er noget jeg skal arbejde på, for jeg lader nemt folk overrumple mig eller lader folk behandle mig unfair, fordi jeg ikke giver igen eller simpelthen bare lader dem gøre det. Jeg kan være for god af mig og det udnytter folk, hvor jeg står tilbage med en øv følelse. Jeg siger ikke at vil til at være skrap og svare folk igen. Men jeg vil værdsættes af dem omkring mig for den jeg er og jeg vil ikke bruge tid på mennesker som ikke vil mig godt. Det er ikke kampen værd, at få folk til at lide en hvis de ikke vil.

Tredive år. Tre årtier. Er jeg voksen nu? Ja, det vil jeg men jeg er. Er jeg så også gammel? Nej, det er jeg ikke. Jeg har 100 år (arghh, næsten) tilbage endnu. Masser af ting at prøve, se, føle, smage og opleve. Jeg er ikke bange for at fylde rundt, har været, men nu er det ikke så farligt mere 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Feriesnak