Wishlist #12

Feriesnak

Århh… hende her. Min bedste ven. Min daemon (you have to see His Dark Materials to get that). 

Vi er begyndt at snakke om, hvor og hvornår vi skal holde sommerferie. Vi har jo de sidste mange år kørt på kør-selv-ferie til Italien og det er vi som sådan også åbne for i år. Men vi er lidt kræsne og det sted vi var sidste år, er bare blevet hammerdyrt. Selvom at man vælger uden for sæson. Sååå tænker lidt at de penge også kunne bruges på, at prøve nye steder. Men hvor?

I juli skal vi til Kosovo i en lille uges tid, da min søster holder bryllup der. Derfor tænker vi at holde lidt sen sommerferie – omkring slut august/start september. Faktisk ligesom vi gjorde sidste år. Jeg ved bare også at ud længslen bliver for meget vi skal vente helt til midt juli med at tage på ferie. Så måske der planlægges en anden mini ferie før Kosovo. Sidste år tog vi til London i slut maj og har lidt tanken om at man kunne gøre noget i samme stil igen. Nok bare ikke London igen, men et sted hvor vi kan køre til. Måske Amsterdam? Der har vi aldrig været.

Har du planlagt nogle ferier i år? Vil gerne høre, så vi kan få lidt inspiration til hvor man kan tage hen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Wishlist #12