Trend: Houndtooth

Wishlist #12

1: // Her // 2: Her // 3: Her //4: Her // 5: Her // 6: Her

Jeg har jo lidt sagt til mig selv, at jeg ikke få shoppe i februar, fordi at jeg købte rigeligt i januar. Men det betyder jo ikke, at jeg ikke må kigge og have et par ønsker 🙂

Jeg er ret vild med tasken, som har Bottega Veneta vibes. Derudover har jeg tænkt i noget tid nu, at jeg godt kunne tænke mig en kasket. Men er det ok, at gå med kasket når man er en kvinde på snart 30? Haha. Altså det er jo ikke fordi jeg skal have den på når jeg er på arbejde, eller som sådan skal noget. Bare til dårlige hårdage og når man føler for det. Yes/no?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Trend: Houndtooth