OOTD #55

Weekend planer

Det var en af de weekender, hvor jeg havde troet at vi ikke skulle lave noget – for vi havde ingen planer. Men det endte med, at være en weekend hvor vi knap nok var hjemme. Sådan er det mange gange ikk?

Vi havde blandt andet en rigtig hyggelig lørdag aften, med min søster og hendes forlovede i Storm Pakhus i Odense. Tidligere på dagen havde vi været på Espresso House, hvor vi mange gange sidder og arbejder en time eller to til en kaffe og lidt mad. Efter arbejde/kaffedate, tog vi et par store fastelavnsboller med hjem fra Lagkagehuset. Uhh de er altså gode – men tunge!

Jeg vil til sidst lige nævne den her parfume (på nr. 2 billede), som jeg var så heldig at få i julegave af min kæreste. Det er Jo Malone Pomergrante Noir og den dufter simpelthen så godt! Den er lidt maskulin i duften og man kan godt komme i tvivl om den er til mænd eller kvinder. Så vil faktisk sige at den er unisex og sagtens kan bruges af begge køn. Funny fact; et hotel vi elsker at komme på i Berlin er Sir Savigny og det er har en helt særlig duft i lobby’en, som minder utrolig meget om den her parfume 🙂 Så den bringer gode minder frem, hver gang jeg dufter til den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD #55