Søndags tanker

Mandag, Fashion Week og noget om bryllup

Læs om min hudplejerutine her.

Hej Mandag, vi starter lige ugen med en selfie – because why not?

Vi tager i dag hul på Paris Haute Couture Fashion Week, og i dag er blandt andet Dior, Ralph&Russo og Giambattista Valli på programmet – som jeg glæder mig til at se. Men det helt store show i år, bliver nok Jean Paul Gaultier’s. Han offentliggjorde i sidste uge, at det bliver hans sidste show – så mon ikke alles øjne og kameralinser er rettet mod hans show som finder sted på onsdag kl. 20.30. Jeg regner med at de sender live på Instagram, så vi andre som ikke er i Paris også kan følge med.

Noget helt andet; i går var jeg med min mor og søster til bryllupsmesse i Odense. Først – kommer alle bare for at få gratis smagsprøver? Man kunne jo nærmest ikke komme til at snakke med standholdere, for grådige typer som skulle stå og æde smagsprøver! Ej undskyld mig – men what the hell? Vil sige som det næste, at jeg var lidt skuffet over der ikke var flere eller mere varieret stande. Kun én stand med bryllupskage? Men 5 med vielsesringe? Igen kun én stand med blomster, men 8 stande med brudekjoler. Det værste er, at det ikke en gang er mig som skal giftes – så jeg kan i princippet være ligeglad haha. Men hvis det var mig, så var jeg godt nok blevet endnu mere skuffet over at betale 75 kr i entré for that.

Jeps, lidt mandags humør på bloggen. Men nu er tankerne luftet og vi kan koncentrere os om hvad der er vigtigt – Paris Haute Couture Fashion Week. Yasss.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Søndags tanker