180120 // OOTD #54

Søndags tanker

Jeg var i går til fødselsdag hos min lillesøster, hvor vi fik nybagte boller, hjemmebagt brunsviger OG hjemmebagt æbletærte! Mums altså, det er hun altså god til. Min søster er i gang med at planlægge sit bryllup, for hun skal giftes med sin forlovede til sommer. Og hold nu op, hvor går det op for en – hvor meget planlægning der er i det.

Så sidder jeg så her og bare gerne vil planlægge en lille kommensammen til min 30 års fødselsdag til marts. Og jeg kan slet ikke finde ud af hvor, hvornår, hvem og hvad. Har flere gange bare overvejet at droppe det. Haha.

Jeg er ved at få min morgenkaffe, skrive det her indlæg og høre Mads og Monopolet. Senere tager jeg med min søster og mor til Odense Congress Center hvor der er bryllupsmesse. Forhåbentlig er der en masse brugbart for min søster.

I forbindelse med hendes bryllup, så er jeg også så småt begyndt at planlægge hendes polterabend. Hun skal have den mest fantastiske og uforglemmelig dag(e). Men hej, så er vi tilbage til det der med planlægning. Haha… Jeg føler at jeg skal have mig en whiteboard herhjemme i stuen, så jeg brainstorme en polterabend + min 30’års fødselsdag.

Heldigvis er det hele jo noget som er sjovt og hyggeligt at gå og finde på ideer til.

Det var lidt søndags tanker her fra mig af. Håber du får en dejlig dag 🙂

2 kommentarer

 • Jeg håber, at du kommer til at dele lidt idéer eller billeder fra din søsters polterabend – hvis ikke det er for privat. Jeg skal snart selv have arrangeret en for min veninde, og hun har virkelig mange ting, der er et NO GO for hende. Haha. Vi er heldigvis (!) to om planlægningen, så jeg har en anden at støtte mig op ad 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ej hvor spændende! Jo det kan du tro, jeg skal nok dele – alt det jeg kan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

180120 // OOTD #54