Weekendtur til Berlin

Udsalgs favoritter

1: Isabel Marant Etoilé frakke // 2: Givenchy gummistøvler // 3: Acne strik // 4: YSL taske // 5: Chloé støvler // 6: Chloé taske // 7: Balenciaga t-shirt

Jeg syntes virkelig at der er mange gode og lækre ting med på dette års januar udsalg. Men min favorit sæson er også efter/vinter og det er det som er med på udsalg nu. Det betyder at der er mange fede støvler og jakker – og i sær støvler er jeg på udkig efter.

De sorte støvler (nummer 5) fra Chloé havde jeg ikke umiddelbart troet var noget for mig, men i weekenden prøvede jeg dem i KaDeWe i Berlin og jeg var fuldstændig solgt. Desværre var der kun en str. 38, hvilket ellers normalt er min skostørrelse – men Chloé er efter min erfaring små i størrelsen. Derfor så jeg gået i tænkeboks, om jeg skal købe dem hjem over nettet hvor jeg har fundet dem i str. 39. Der er 50% på dem, så det er jo lidt tiltalende. Men stadig mange penge for et par sko. Så jeg slår lige koldt vand i blodet og tager en tænker 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Weekendtur til Berlin