Prada og Bottega Veneta vs High Street fashion

Weekendtur til Berlin

Fredag aften kørte vi til Berlin, for at tage en lille weekend tur i en af vores ynglings byer. Vi tager gerne til Berlin ca. 1-2 gange om året og vi har nogle helt faste traditioner når vi er afsted. Vi er ikke som sådan mega kulturelle når vi er afsted – vi er mere afsted for at få et afbræk fra en travl hverdag og for at hygge os og spise en masse mad.

Vi boede på Hotel Bristol, som ligger på Kurfürstendamm hvor vi bedst kan lide at fordrive vores tid 🙂 Det er tredje gang at vi bruger dette hotel og det er fint nok – men det er primært på grund af beliggenheden af vi vælger dette hotel igen og igen. Ellers er vi rigtig glade for Sir Savigny, som jeg tidligere har nævnt, der også ligger meget centralt i forhold til Kurfürstendamm.

I december åbnede KaDeWe op for deres nye mad afdeling, som ligger på øverste etage af det store shoppingcenter. Stortset hele etagen er indrettet med flere spisesteder, delikatesser og shops hvor man kan købe alverdens chokolade. Hvis du har været i Harrods i London, så kan man godt lidt sammenligne det med deres mad/delikatesse afdeling. Jeg vil bare mene at den her i KaDeWe er endnu større og lækre. Der er en hel afdeling med vin, som er helt fantastisk! Det er virkelig gennemført og virkelig en oplevelse værd.

Vi fik os en pause med en god kop kaffe og en lækker cheesecake ved en cafe som hedder Five Elephants. Høflig betjening og god service. Da vi fik sat os ved et bord kom de med et kop vand og tog i mod betjening. Vi kom af med små 100 kr for en flat white, en cappuccino og en cheesecake. Når man sammenligner det med de priser der bliver taget for kaffe herhjemme i DK, så er det meget fornuftige priser her.

Jeg købte ikke noget i KaDeWe, selvom jeg prøvede et hav af fantastiske sko på udsalg. Jeg forelskede mig både i et par Chloé støver og et par fra Givenchy. Men jeg kunne ikke rigtig retfærdiggøre endnu et dyrt køb i januar, efter jeg købte den her.  Derimod var vi en tur i Arket (som hurtigt er blevet en af mine ynglings butikker), hvor jeg købte et par basic t-shirts. En i sort og en i hvid. Præcis som jeg har sat på min 2020 ønskeliste

Som jeg skrev først i indlægget, så har vi nogle “traditioner” når vi er i Berlin. Det er nogle steder hvor vi spiser og drikker drinks, og dem holder jeg privat for det er “vores steder” 😉 Men hvis man læser nogle af min andre indlæg om vores ture til Berlin, så kan man måske snuse sig frem til dem der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Prada og Bottega Veneta vs High Street fashion