22 serier du skal se

Prada og Bottega Veneta vs High Street fashion

De yderst populære støvler fra Prada og Bottega Vaneta blev enhver mode influencers must-have sko i efteråret 2019. Det var under modeugen i august at de kom frem og så tog det ellers fart der fra. Begge støvler er udsolgt og svære at opstøve nu. Men så er vi heldigvis high street butikkerne som kommer til vores redning. Også økonomisk. For du skal altså slippe knap 10.000 kr for et par af disse eftertragtede støvler.

Jeg har fundet et par alternativer til en lidt mere let spiselig pris.

 

1: ZARA 899,- // 2: ZARA 799 ,-// 3: ZARA 999,- // 4: &Other Stories 1399,-

Altså jeg ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke også godt gad at eje et par, af enten Prada’s eller Bottega Veneta støvler. For de er voldsomt fede og jeg er jo i forvejen glad for chunky støvler som mine Dr. Martens. Men nu er de jo, desværre udsolgt 😉 Derimod syntes jeg at støvlerne fra &Other Stories også er mega fede og kunne være et ret godt alternativ. What do you think?

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

22 serier du skal se