2020 plan

2020 wish list

T-shirts: Fra Arket i hvid og i sort // Læderjakke: Fra forrest: Saint Laurant og bagerst: Acne // Mande-buksen: begge fra Arket, forrest findes her og bagerst her // Sort uld frakke: Bagerst Saint Laurant, nr. 2: Maxa Mara og forrest fra Acne // Blue Jeans: Begge par fra Arket, forrest par findes her og bagerst her.

I år vil jeg have endnu mere fokus på at bygge mit garderobe op med klassiske og tidsløse items. F.eks en god sort uldfrakke eller sort læderjakke, som jeg kan have i mange år frem. Plus, det er ting som kan bruges på mange måder – igen en læderjakke kan næsten gå til alt; om det en feminin kjole eller et mere casual outfit med en tee og jeans. Det er meget mig og jeg har også fundet ud af, at det er det jeg bedst kan lide at gå i. Altså meget basic og simple/casual oufits, som kan piftes op med smykker og en lækker taske.

Smykker fra Missoma; halskæde sæt finde her og øreringe her // Støvler fra Louis Vuitton og fra Dr. Martens og loafers fra Gucci // Tasker: Vintage Chanel taske, find flere her og taske fra Saint Laurant // Sobriller; fra Chanel // Computercase og pung; begge fra Louis Vuitton //  Ansigts creme fra La Mer og stort 2,5 kg’s duftlys fra Jo Malone

Ud over “the basics eller essentials”, så har jeg også lidt andre ting på min ønskeliste, som man kan kategorisere under større ting. Det er ting som der kræver jeg sparre op, men hvor jeg ender med lækre køb, som jeg bliver glad for i lang tid. Jeg ser det lidt som ekstra ting til min basic/essentials gardarobe. Selvfølgelig set bort fra cremen og duftlyset, som virkelig bare er ekstra luksus ting til hverdagen.

Jeg er jo så heldig allerede nu, at kunne krydse en ting af fra min ønskeliste – som er Louis Vuitton computer casen. Det var mit første køb i 2020 og jeg elsker den! Det kunne være sjovt, sidst på året, at se tilbage på den her liste og se hvor mange ting der kan krydses af. Jeg gætter på halvdelen! Eller rettere sagt, jeg krydser fingre for halvdelen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

2020 plan