Tak 2020 - så er vi ligesom i gang...

Årets første køb

Jeg havde jo faktisk sat mig for at januar skulle være en shoppefri måned – eller i den forstand at der var sat et mindre beløb af til shopping.

Oh well…

Det holde så omkring 1 dag! For allerede d. 1. januar sidder jeg ved computeren og får klikket den her taske hjem fra Louis Vuitton. Men lad mig lige forklare… Jeg har haft kigget efter en taske eller som det nok hedder; en sleeve/case til min computer. Det manglede jeg, og var opsat på at det skulle være lige præcis den her. Den hedder Etui Voyage GM og har nærmest været udsolgt hele december. Så da jeg så den var på lager igen, så turde jeg ikke andet end bare at bestille den med det samme. Dagen efter var den udsolgt igen, men på skrivende stund er den på lager online.

Den kom super hurtigt – efter to dage stod UPS og bankede på min dør med min pakke og den var pakket pænt ind som de nu altid er. Tasken er stor nok til en 15” computer, så min på 13” Macbook Air kan sagtens være i + en notes bog. Den findes i 3 størrelser, hvor den jeg har købt (GM) som er den største. Størrelsen MM passer til en 13” og størrelsen PM passer til en iPad Mini.

Så ja årets første køb. I min optik et godt køb som jeg har ønsket mig og glædet mig til at købe. Ikke et spontant og dumt januar udsalgs køb, som jeg ellers har været slem til de andre år 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tak 2020 - så er vi ligesom i gang...