19. December // Klar til juleferie... næsten.

21. December // On my wish list

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER // 6: HER

Ja julen er lige rundt om hjørnet og selvom jeg har lavet min ønskeliste – så har jeg efterfølgende fundet et par ting mere.

Jeg syntes virkelig Zara og & Other Storis har mange gode ting for tiden. I sær Zara kunne jeg købe mig fattig i! De her dogtooth printet bukser, er jeg helt vild med. Tror de kan styles på så mange fede måder, både feminint og mere råt med f.eks et par chunky støvler.

Efter jeg har ryddet op og ud i mine skønhedsprodukter og make-up, så er det gået op for mig at jeg mangler en øjenskygge pallette i de mere lyserøde farver. Der ville den her fra Charlotte Tillbury være helt perfekt – det er virkelig smukke farver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

19. December // Klar til juleferie... næsten.