2. December // December, julefrokost og Black Friday

2. December del 2 // Kan vi snakke om…

wondering GIF

  • Boozt.com’s beslutning om af bandlyse kunder, som ikke opfylder deres Fair Use politik. Jeg syntes der er to sider af den her sag. For jeg kan faktisk godt forstå hvorfor den politik er oprettet i første omgang og det giver rigtig god mening. For jeg tror ikke vi ved hvor slemme kunder er til bare at bestille, for at returner. Men det virker til at det er gået ud over kunder, som ikke har misbrugt deres ret til at købe og returnere. Jeg sidder i skrivende stund med en kjole jeg skal returnere, fordi dagen efter jeg havde bestilt den, ser den 500 kr. billigere et andet sted. Nu kan jeg blive helt urolig for at jeg ikke overholder deres politik, som jeg desuden ikke kan finde på deres hjemmeside (?). Og ja det er heller ikke særlig hensynstagen at jeg køber en kjole af to gange, men når der er så stor prisforskel så kan jeg ikke forsvare at beholde den dyre.
  • Jeg vandt fanmer 3 gaver til pakkeleg ved vores julefrokost i fredags. Mit held i spil plejer at være lige nul. Så jeg er amazed. En af gaverne var sågar en juleskrabekalender. Men mit held rækker nok desværre ikke langt nok til at der er gevinst på. Tror du forresten på at man jinxer det med at skrabe hele kalenderen på én gang?
  • Hvor ondt i hovedet det kan gøre, dagen efter en aften med julefrokost. De der tømmermænd der kommer, når man slukket tørsten i vin en hel aften,  siger altså spar 2.
  • Jeg har de sidste par dage desværre lært, ved hjælp af google, at en hund kan få mellemørebetændelse og hjerneblødning. Det fortæller jeg om i et andet indlæg. Men det kom sig af at vores gamle hund Jackie havde symptomerne herefter. Man glemmer hurtigt at de små kræ også kan blive syge og ikke mindst gamle.
  • Min lillesøster skal giftes til sommer og på søndag skal vi ud og se på brudekjole. So exited!! Jeg forstiller mig så meget at det bliver ligesom Say Yes To The Dress. Har ikke kunne lade være med at tænke på hvilken slags kjole jeg selv vil vælge, den dag jeg skal giftes. Man har jo nok en forstilling om hvad man tror det skal være, men måske ender man med noget helt andet når man først får det prøvet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

2. December // December, julefrokost og Black Friday