1. December // I december vil jeg...

2. December // December, julefrokost og Black Friday

Kjole: By Malene Birger // Halskæde: &Other Stories 

Så er vi kommet ind i ny uge og en ny måned. Årets sidste. Er det til at forstå? I det mindste er vi sluppet væk fra november’s triste og grå dage. Det har været forfriskende at se sol og blå himmel i weekenden.

Vi startede vores weekend med julefrokost på mit arbejde. Det var super hyggeligt og stille og roligt. Jeg kom ret sent i tanke om at jeg ikke havde overvejet hvad jeg skulle have på til julefrokoste, så jeg benyttede mig af et tilbud som var der tidligere på ugen i forbindelse med Black Friday. Det blev til kjolen på billedet, som er fra By Malene Birger. Jeg syntes den var helt perfekt, fordi det er en kjole jeg nemt kan bruge til hverdag også og samtidig er den dejlig let, så den bliver god som sommerkjole også.

Det var lidt meningen at jeg ville have klaret julegave indkøbene henover weekenden, nu hvor der var Black Friday. Men det blev ærlig talt uoverskueligt og jeg havde ikke tid nok til at sætte mig nok ind i, hvor jeg kunne få de bedste tilbud. Så jeg droppede det og så køber jeg det en dag hvor jeg har tid og kan hygge mig med det i stedet. Fik du udnyttet Black Friday til at købe julegaver, eller noget til dig selv? Jeg endte faktisk kun med at købe et par kjoler til mig selv.

Havde faktisk også glemt at der nu er Cyper Monday. Det forsætter jo bare… Lige om lidt så starter juleudsalget også. Det er skørt. Vi skal altså også snakke om Boozt.com’s nye Fair Use politik. Men det må blive i et nyt indlæg. Nu vil jeg nemlig runde af og ønske dig en dejlig dag derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

1. December // I december vil jeg...