New in // Adidas Supercourt

Kaffedates, arbejde og renovering af soveværelse

De her billeder viser meget godt hvad den her årstid er for mig. Masser af kaffedates med min kæreste og gåture i de mørke eftermiddags og aftentimer. Jeg syntes at det har været ekstra mørkt i år, men det skyldes nok at himlen altid er grå og solen sjælendt får lov til at brænde igennem.

Jeg er ikke begyndt på julegave indkøb endnu. Mit hoved er bare ikke med på at december er rundt om hjørnet og at der er efterhånden ikke er længe til jul. Heldigvis så har jeg mine søstre som jeg køber julegaver med, som allerede i fuld gang med at forberede det 🙂

Den her uge er travl og jeg har en masse at se på arbejde. Vi har et større julearrangement i morgen, som jeg står for at planlægge. Samtidig så er jeg arrangør for vores firmajulefrokost, som er på fredag.

I weekenden kastede jeg mig ud i at male vores soveværelse og rive gulvtæppet af. Det har resulteret i at vi snart i en uge har sovet på en luftmadras i stuen. Det er jeg ved at været pænt træt af nu og glæder mig til at få min seng tilbage. Det tog lidt længere tid, fordi vi skulle have lagt nyt gulv og jeg havde i første omgang ikke købt nok, så jeg måtte ud efter noget mere. Men satser på at det bliver færdigt i dag. Jeg skal nok vise lidt før og efter billeder. Eller har jeg vist det i mine stories på Instagram.

Jeg tjekker ud igen og vil ønske jer en god dag derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

New in // Adidas Supercourt