Preloved Louis Vuitton Noé

New in // Adidas Supercourt

Første gang jeg stødte på modellen Supercourt var i en Adidas butik i London tilbage i juni. På det tidspunkt havde jeg lige købt nye sneakers, så kunne ikke rigtig finde nogen undskyldning for at købe et par mere. Men nu kunne jeg ikke vente mere og da der var et godt tilbud på Asos så slog jeg til.

De er ikke helt hvid, men som man kan se på billedet så er de nærmere meget lysegrå og så er sålen helt hvid. Det er læder og ruskind og jeg købt mine i str. 38 3/4 som jeg blever at bruge ved Adidas. Som altså lige er en halv/ trekvart størrelse større end jeg plejer.

Jeg syntes de er super fede og jeg ved at jeg bruge dem til så meget. De ser lidt store ud, men det kan jeg faktisk godt lide at de bliver en smule klodset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Preloved Louis Vuitton Noé