Hamborg

Preloved Louis Vuitton Noé

Taske: Louis Vuitton // Jakke: Topshop // Strik: H&M

Tilbage i 2018 købte jeg den her Louis Vuitton Noé taske preloved fra Vestiaire Collective. Jeg har været så glad for den, for den kan bruges til så meget. Jeg kan sagtens have min MacBook med (på billedet er den faktisk i tasken), sammen med oplader og en helt masse andet krims krams. Den kan indeholde så meget. Samtidig så er bunden ret fast, så den kommer ikke ud af form selvom jeg propper den.

Find tasken her.

Ved at jeg har købt den preloved, så jeg har jeg sparet over halvpris. Den var i rigtig god stand da jeg modtog den og den havde kun den her genbrugs lugt som for længst er gået væk. En anden god ting ved at den var preloved, er at det lyse læder på remmen og i bunden havde fået patina og fået den mere gyldne farve som jeg syntes er pænere end når man køber den fra ny.

Jeg har jo sat mig for at give mig selv en god gave når jeg fylder 30 til næste år. Tror det bliver en taske og en preloved igen, men jeg har ikke helt bestemt mig for endnu hvad det skal være 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hamborg