Hudpleje update

Tilbageblik på oktober

I oktober har jeg været rigtig flittig her på bloggen. Hele 18 indlæg er det blevet til og det er altså rekord for i år. Men inspirationen og motivationen har også bare været der. Det er dejligt, for jeg ved at der kommer andre perioder hvor inspirationen og ikke mindst motivationen er mindre – hvis ikke helt væk. Og sådan er det bare nogle gange og det er helt ok.

Først og fremmest så er altså blevet ret glad for at skrive de her indlæg om hvad jeg har hørt, læst og set. Og det er blevet til to indlæg i denne måned. Hvis du ikke har læst dem, så er det ene indlæg her og det andet her. Jeg elsker selv at læse anmeldelser eller indlæg som anbefaler nye serier, podcasts, film og bøger. Så jeg håber også det er noget i kan lide.

Noget andet som jeg virkelig har lavet meget af i denne måned er collager! Haha hold nu op altså. Men der har også bare været meget jeg gerne ville dele: Inspiration til stuen i vores nye lejlighed, endnu et inspiration indlæg men om julefrokost outfits og et med 9 bud på kjoler til julefrokost – den tid er jo ved at nærme sig. Så lavede jeg et indlæg om et outfit som jeg virkelig godt kunne tænke mig, især tasken som jeg er helt forelsket i. Jeg lavede et længere indlæg med ideer til jakker/frakker til efterår og vinteren.

Det er ikke blevet til mange OOTD billeder på det sidste, men fik dog min søde søster til at et da vi var i Fredericia og ellers måtte jeg bruge det store spejl i Arket en dag i København.

Jeg skrev et opfølgende indlæg på min hudplejerutine og hvordan det er gået efter flere måneders brug af de nye produkter, som jeg købte ved kosmetologen. Det er noget som jeg har skrevet en del om henover det sidste halve år, da det har fyldt en del.

Til sidst vil jeg bare lige sige tak fordi du læser med. Det er altså hyggeligt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hudpleje update