Julefrokost outfits 2019

Hvad jeg har hørt, læst og set #5

Så er jeg klar med et nyt indlæg og det kan godt være de her indlæg kan komme lidt hurtigt efter hinanden, men jeg vil hellere skrive om det når det er aktuelt og sidder frisk i hukommelsen end at vente til at det passer ind i mit blog feed. You know? Desuden så bliver de indlæg også meget lange, hvis der der går for lang tid i mellem – for så er der alt for meget der skal skrives på.

Hvad jeg har lyttet til:

  • Jytte Fra Marketing Er Desværre Gået For i Sag af Morten Münster. Det er en utrolig spændende og lærrig bog om adfærdsdesign. Den er “nem” at sluge, fordi forfatteren formår at skrive om noget som kan være tungt og tørt på en frisk måde. Jeg har sågar købt bogen hjem og sat min chef til at læse den og også anbefalet den til min kæreste, som også er begyndt på den.
  • Sofie Linde med sin bog Fårking Gravid – den lå højt på min liste og den blev færdig med i sidste uge. Elsker Sofie Linde, hun er sød og sjov. Genialt navn også 😉 Men den kan jeg altså varmt anbefale, også selvom man ligesom jeg selv, ikke er gravid eller har fået børn. Det er super underholdende og det fedt at hun har delt sin historie, selvom det ikke er rosenrød. Det er befriende at få the real story. Begge bøger jeg har hørt på Mofibo.

Hvad jeg har læst:

  • Ekstra materiale til Jytte Fra Marketing Er Desværre Gået For af Morten Münster som man kan finde på hans hjemmeside. Det er lidt ekstra værktøjer til snakken om forandring i virksomhed og det er nok mest relevant hvis man sidder i en virksomhed og lidt arbejde i det område.
  • Denne måneds af Vogue. Det er altså bare hyggeligt at sidde med en kop kaffe og bladre igennem bladet og studere de utallige reklamer og dufte til de duftprøver som er med.

Hvad jeg har set:

  • Jeg kastede mig ud i serien The Good Place, da den blev ved med at stå øverst på Netflix. Den var nærmest uundgåelig. Nu er jeg blevet færdig med de to sæsoner og må pænt vente på sæson tre. Det er en mere feel good/comedy serie, som handler om livet efter døden. Og den død der efter livet, er altså ikke helt som man tror den er. Altså på en måde så er der himmel og helvede – men på en ret twistet måde. Andre som har set den? Den er ret underholdende og afsnittende er korte, så den er nem at fordøje.
  • Hvem her har ikke set Breaking Bad? Jeg vil næsten vove at påstå at det var den første serie min kæreste og jeg trofast bingede da den kørte på Netflix for snart 7 år siden. Det var fanme også en god serie. Med undtagelse af et par få afsnit, som var total spild af tid. Oh well. El Camino er den opfølgende film, som handler om hvad der skete.
  • Det næste jeg har set er en dokumentar om et bankrøveri udover det sædvanlige. Den indebære et mord, et skatte kort og en bombe. Den er uhyggelig og spændende og hvis man er til true crime så kan jeg varmt anbefale den. Den hedder Evil Genius og kan findes på Netflix – der er tre afsnit.
  • Den sidste er DR1’s dokumentar om Emilie Meng. Puha. Den var hård og i sær fordi man ser og hører fra hendes mor. Hold nu kæft det er hårdt. Der er så mange ubesvaret spørgsmål og jeg fuldstændig målløs over hvordan sagen er blevet håndteret.

Har du hørt, læst eller set noget spændende på det sidste?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Julefrokost outfits 2019