OOTD // Camel coat

Frakker og Jakker til efterår og vinter 2019

Jeg har samlet en god portion af frakker og jakker i forskellige kategorier. Det dækker lidt de trends der er nu og hvad der er must-haves i din frakke/jakke samling. Jeg elsker jakker/frakker og syntes det gøre så meget for et outfit. Jeg har allerede udset mig et par stykker jeg gerne vil tilføje til min samling, som efterhånden er ved at være godt stor. Men vi lever i et land for det er koldt 80 % af året, så syntes det er okay at have lidt at vælge i mellem 😉

TERNET JAKKE

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER

Jeg elsker den her trend, med skovmandsskjorte-bliver-til-jakke looket. Det store tern mønster og det uldne udseende jakkerne har. Jeg knus-elsker stadig min Isabel Marant Etoile ternet uld jakke som jeg købte sidste år. Se den her og her. Den bliver lavet hvert år bare i nye farver, men jeg er rigtig glad for at fik købt den netop i den jeg gjorde. Oprindeligt ville jeg have haft den i sort og rød tern – som jeg stadig syntes er fed, men knap så spændenede som den jeg endte med at købe den i.

TEDDY COAT

1: HER // 2: HER // 3: HER

Yes teddy coaten er her stadig. Men den findes nu i utallige former og farver. Jeg skrev for nyligt et uddybende indlæg og teddy coats, hvor der er også er links til andre fede modeller. Læs det lige her. Jeg har stadig min store brune som jeg købte fra Mango sidste år og den glæder jeg til at tage i brug igen nu hvor temperatuen falder. Se den her.

TRENCH COAT

1: HER // 2: HER // 3: HER

Jeg mangler stadig den helt perfekte – nej stop – jeg mangler i det hele taget, en trench coat. Jeg holder øje på Vestiaire efter en vintage Burberry til en god pris. Jeg tror at hvis man finder den helt rigtige, så kan man have den i mange år frem.

DYN JAKKE

1: HER // 2: HER // 3: HER

Arhh dyn jakke. Det er så fedt at den er blevet moderne, for det er da uden tvivl den mest varmeste og praktiske jakke af dem alle. Jeg købte forrige år min sorte dyn jakke fra Nelly og har virkelig fået brugt den meget, se den her og her. Jeg er så glad for den. Da jeg var på deres hjemmeside i dag, så jeg at de sælger den igen i år. Det ligner den i hvert fald på en prik. Det er jakken på første billede.

ULD JAKKE

1: HER // 2: HER // 3: HER

Uld jakker kan virkelig gøre noget godt for ens outfit og få det til at ligne en million. Jeg elsker et helt casual outfit med jeans, t-shirt eller strik og hvide sneakers med en stilet uld jakke. Det løfter lige hele looket. (igen) I år er jeg på jagt efter den perfekte sore uld jakke, som kan følge mig mange år frem. Jeg har gammel en, som er ved meget nusset og grim. Men det kan være svært at finde den helt rigtige og det syntes jeg har svært ved når det kommer til en sort.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD // Camel coat