I oktober vil jeg...

Første efterårs outfit

Jakke: ZARA // Taske: By Malene Birger (model Gemma) // Støvler: H&M

Outfit fra forrige weekend hvor jeg var i Købehavn og en tur forbi Arket som har det her store lækre spejl, som kunne forevige mit antræk.

Jakken købte jeg på vores ferie i Italien. Vi kørte en dag til Udine som er en super hyggelig by som ligger i Norditalien. Jeg fik lokket min kæreste med i ZARA og da jeg så den her jakke, vidste jeg med det samme at det var den camel farvede jakker at jeg har haft ledt efter. Den er let og lang – lige som jeg havde forstiller mig at den skulle være.

Den findes også i flot grå farve og mega lækker rød farve. Den kunne altså også bare noget. Et split sekund var jeg tæt på at tage den i rød, men ville blive træt at mig selv hvis jeg tog det sikre valg og købe den i camel.

Men.

Der var en til jakke som fangede mit blik:

Er den ikke fin! Den farve er bare så flot. Jeg kan bare forstille mig hvor fedt det vil se ud, med et helt sort outfit og så den her smukke grønne jakke over. Eller sammensætte den med lysegrå strik og jeans. Men jeg købte den altså ikke og den må forblive på min wishlist. Find den online her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I oktober vil jeg...