München september 2019

Trend // Silke og satin nederdele

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4:HER // 5: HER // 6: HER

Jeg skrev dette indlæg tilbage i marts og selvom vi nu er gået koldere tid i møde, så kan man sagtens stadig bruge sin silke/satin nederdel – eller man kan nå endnu at erhverve sig en. Jeg har fundet nogle nye bud, da nogle af dem på den gamle collage er udsolgt.

Det fede ved de her nederdele er at de gode til at mikse med både sneaks og støvler, t-shirts og striktrøjer. Hvis man er modig, modsat mig, så fyre man lige et par farvede strømpebukser på til. Jeg har lavet et mood-board til at give lidt inspiration.

Ellers vil jeg anbefale at man tager et kig forbi Karoline Dall (på billede 4) som virkelig har styr på at mikse farver og prints og der er masser af inspiration til outfits med nederdele at hente hos hende. Følg hende her: @karodall / En anden skønhed er Emili Sindlev (billeder 2) som lige nu pryder forsiden af danske Elle (f*cking sejt) og som virkelig også er inspirerende. Følg hende her: @emilisindslev

// Kilder til billeder: Her, her, her, her, her og her //

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

München september 2019