Hvad jeg har hørt, læst og set #3

Teddy coats

1: Monki // 2: H&M // 3: Weekday // 4: &Other Stories // 5: Arket // 6: By Malene Birger

 

Vi tager en sæson mere med plys, eller teddy coat som vi også kan kalde det.

De forrige sæsoner har det mere været store og lange teddy coats og det var især Max Mara som lavede den ikoniske Teddy Bear Coat som for alvor satte gang i det hele. Hvis du vil have den rigtige – altså den ikoniske og vanvittige smukke Max Mara jakka, ja så skal du af med godt 16.000 danske kroner. Av. Man kan sagtens få lignede jakker til mere fornuftige priser og jeg købte en sidste år som jeg glæder mig til at tage i brug snart igen (se den her og her.

Men det ligner at vi går over til en mere sporty version med flere deltajer. Arket har nogle rigtige fede eksemplar og jeg er tæt på at klikke den her hjem. Men det orange fra By Malene Birger er virkelig også fed.

Er du med på teddy coat trenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvad jeg har hørt, læst og set #3