I want to wear

New in //

Ja nu kom sommeren godt nok lige igen. Men i sidste uge da jeg var en tur forbi Weekday faldt jeg over denne strik. Der var ingen tvivl om jeg måtte eje den. Til at starte med, var det dog den grønne som jeg havde fat i og jeg var meget tæt på at købe den. Men måtte minde mig selv om at jeg ikke særlig tit går i farver (i sær stærke farver) hen over efteråret og vinteren.

So I played it safe og tog den i den lyse farve. Den sorte vidste jeg ville blive en tand for kedelig og mine lysehår ville pryde hele ryggen af den efter én gang brug.

Den kan købes lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I want to wear