5 ting jeg nok aldrig kommer til

På det seneste…

  • Reklame/inviteret // I sidste uge var jeg til forpremiere på musicalen Footloose ved Frøbjerg Festspil. Jeg havde taget min mor med under armen og vi havde pakket en picnickurv med lækkerier og urtete (hvidvin). Det var simpelthen så hyggeligt. Også selvom at det regnede, fordi vi gemte os under tæpper og blå plastik overtræk. Forstillingen kan jeg varmt anbefale – det er nogle dygtige skuespillere og det var nogle gange lidt svært at sidde stille i sin stol, fordi man får lyst til at danse med. De spiller frem til d. 23. august.
  • Jeg er startet på et løbeprogram. Jeg har nævnt det flere gange – jeg kan ikke løbe og jeg er er virkelig i dårlig form. Jeg har taget på og der er altså en ferie lige rundt om hjørnet. Jeg bruger en app som hedder 5K Runner, som har et program henover 8 uger hvor man træner op til at løbe 5 km. Jeg er kun i gang med uge 2, men syntes at det fungere rigtig godt indtil videre.
  • Den der No Buy July, er nu gået med ind i august. Jeg har stadig ikke shoppet – hvilket jo er godt. Men nøj hvor det klør i fingerne for at bruge penge. Nu har jeg det bare sådan at jeg ligeså godt kan vedholde mit shoppestop, indtil vi skal på ferie i næste måned. Så kan jeg tillade mig at shoppe mere der end hvis jeg ikke havde holdt shoppestop.
  • Følelsen af at der skal ske noget, hænger over mig hver dag. Jeg er klar til at bestille en tid til frisøren til en ny frisure, eller bestille en ferie med to uger til Sydafrika eller bare at få lavet shellac negle med en vild farve. Og alligevel sidder jeg og skriver det her indlæg i et outfit som er sort fra top til tå. Der er stadig langt fra tanke til handling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 ting jeg nok aldrig kommer til