I august vil jeg...

Status på No Buy July

high five liz lemon GIF

Yess HIGH 5 til mig!

Så nåede vi igennem juli og jeg har ikke shoppet. Jeg har købt to gaver til andre, men intet til mig selv. Det er alligevel godt gået.

Fristelser har der været nok af. End of season sale. Åh det har været svært at lade være. Der var en Chloé taske som jeg var på nippet til at klikke hjem.

Jeg var også ved at bukke under for pres, da jeg var med mine søstre i Primark i weekenden. Ikke den nemmeste butik at gå i gennem med hænderne i lommen. Men jeg gjorde det. Jeg bestod min challange.

Hva så nuuuu.

Nu skal der shoppes. Nej. Det skal der faktisk ikke. Mit forbrug skal bare generelt skæres ned og det var faktisk godt at tage en kold tyrker. For tanken er at jeg endnu mere vil tænke over hvad jeg smider mine penge efter. Jeg vil hellere brug dem på en ekstra weekend i Berlin eller Hamborg end nyt tøj fra Primark og H&M. Desuden skal jeg også blive bedre til at gå med det jeg har. For jeg har rigeligt og mangler ikke.

Bye.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I august vil jeg...