Places I want to go

Anden status på No Buy July

baby no GIF

 

Jeg startede mandag d. 1. juli mit no-shopping juli, Altså en måned uden shopping. Tænkte at jeg ville lave en lille status på hvordan det går.

Indtil videre har jeg…

Stadig ikke shoppet. Intet.

Jeg har dog derimod brugt penge på en enkelt overnatning i Hamborg og jeg har også spist ude. Men det var jo ikke det den her challenge gik ud på. Det var jo at jeg ikke må shoppe. Hvilket jeg ikke har gjort og jeg er ret stolt. Der er en god uge tilbage af juli måned og det bliver nok sværrest i weekenden hvor jeg måske skal til København. Men jeg er sikker på at det nok skal gå 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Places I want to go