Hudproblemer del 3

Hvad jeg har hørt, læst og set #2

Hvad har jeg lyttet til:

  • Jeg har hentet Mofibo igen og gemt en lang række bøger, som jeg gerne vil høre som lydbog. På Mofibo er jeg startet på podcast serien “Den danske seriemorder” som er delt op i 6 afsnit og handler om Amager Manden. Den bliver fortalt af tidligere politibetjent Sebastian Richelsen som nu er journalist.
  • I en helt anden boldgade så har jeg hørt lydbogen “Kære Zoe Ukhona” af Pelle Hvenegaard. Havde hørt så meget godt om den at den stod højt på min liste. Det er på mange måder en rørende og god fortælling om Pelle og hans kone Carolines kamp om at deres brændende ønske – at få børn. Lydbogen er læst op af Pelle selv.
  • Tredje bog jeg har lyttet til er igen i helt anden genre. Den hedder The Subtle Art of Not Giving a F*ck af Mark Manson. Den er humoristisk og letfordøjelig. Hvis man ikke har læst/lyttet til den endnu, så syntes jeg man skal gøre det. Den er også oversat til dansk, men jeg vil helt klart anbefale at man tager den engelske version.
  • I øjeblikket er jeg igang med en lidt større mundfuld, nemlig 5. bind af Diana Gabaldons serie Outlander.

Hvad jeg har læst:

  • For noget tid siden besluttede jeg mig for at abonnere på ELLE og Vogue. I sidste uge modtog jeg så for første gang Vogue bladet og må sige at jeg blev en smule skuffet over størrelsen. Min forventning til Vogue er at det er en tyk satan som man bruger dage på at komme igennem. Det er en lille bog. Eller sådan var det. Jeg har en bunke af gamle Vogue magasiner stående hjemme på reolen og de er altså nogle ordentlige moppedrenge. Men den jeg modtog nu, for juli måned, er en lille tynd en. But why. Anyhow, grunden til at jeg valgte at abonnere på de to magasiner er, at det er væsentlig billigere end at købe dem herhjemme i en kiosk. Så det kan altså anbefales, hvis man som mig er lidt gammeldags og stadig læser i fysiske magasiner.
  • I London købte jeg bogen Feminists Don’t Wear Pink (and other lies) af Scarlett Curtis og læser lidt i den hist og her. Det er god læsning i sengen inden jeg skal sove. Så derfor tager det mig også lidt længere tid at komme igennem den, da jeg hurtigt bliver træt når jeg læser om aftenen 😀

Hvad jeg har set:

  • En masse serier som jeg har fulgt med i, har startet ny sæson. Det er Big Little Lies, Handmaids Tale og Stranger Things og New Girl. New Girl var jeg slet ikke klar over at de lavede en sæson mere af? Men må indrømme at Big Little Lies har jeg lidt svært med at holde fast på. Den irritere mig og jeg kan ikke hvorfor.
  • En serie eller sæson som jeg er blevet færdig med, er sæson 2 af Killing Eve. Jodie Comer som har rollen som Villanelle er helt fantastisk. Kan kun anbefale den serie. For mig var det også lidt en surprise at danske Kim Bodnia er med. Han har også en god og sjov rolle. Serien kan ses på HBO.
  • Vi er også blevet færdige med Stranger Things sæson 3. Den havde jeg lidt svært ved at fordøje. For mig er sæson 1, stadig den bedste. New Girl er vi også færdige med. Det er også en kort sæson og en smule ligegyldig. Det er afrunding af hele serien. En smule fesent. Begge serier kan ses på Netflix.

 Har du hørt, læst eller set noget spændende på det sidste?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hudproblemer del 3