Status no shopping July

OOTD 150719

T-shirt: Gina Tricot // Bukser: H&M // Taske: By Malene Birger (findes på udsalg i blå her)// Sko: Birkenstock // Solbriller: Ray-Ban

Sommer den ene dag og efterår den anden. Jeg fanger mig selv i hver aften at tjekke vejrudsigten for næste dag. For hvad skal man forvente? Sommer eller efterår?

Det gode ved det her vejr er, at jeg ikke har haft en stor trang til shoppe ny sommer garderobe. Der har jo ikke rigtig været brug for det. Hvilket også er lidt kedeligt. Men vi bankkonto glæder sig over det kedelig vejr, for så shopper jeg ikke.

Desuden så får jeg også lov til at blive mit farveløse tema, hvad angår outfits. Hen over de kolde måneder, som er 10 ud af 12 her i DK jo. Der går jeg jo helst ikke i farver. Det kan jeg så nemt forsætte med denne sommer. Dejligt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Status no shopping July