Carrie vibes?

Status no shopping July

Eller som Sandra Willer kalder det: No Buy July – det er smart 🙂

Hvor er det dog nemt, når en ny måned starter på en mandag. I sidste uge, mandag d. 1. juli, der startede mit no shopping july, Altså en måned uden shopping. Tænkte at jeg ville lave en lille status på hvordan det så er gået nu en uge inde i måneden.

Indtil videre har jeg…

Ikke shoppet. Intet.

Jeg har heller ikke ledt eller kigget efter noget. Jeg har holdt mig lidt væk fra shoppingsider på nettet. Der er jo ikke nogen grund til at blive fristet. Det værste er faktisk alle de mails med man får med tilbud og yderligere besparelser på udsalg. De lokker gør de.

Men altså der er jo så også kun gået en uge. Der er lang tid tilbage af juli endnu haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Carrie vibes?