London juni 2019

Carrie vibes?

// Pictures from People //

Celine Dion i Paris i sidste uge. 51 år gammel ung.

Da jeg så billederne på People.com kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at i sær, første outfit kunne være taget direkte fra Carrie Bradshaws gardarobe. Det andet outfit er måske mere Samantha. Ikke desto mindre så er Celine Dion de sidste par år blevet et større fashion-icon end hun nogensinde har været.

I et hendes carpool karoke med James Corden fortæller hun også hendes massive samling af sko. Selvom der er over 20 forskel på hende og jeg, så gad sgu godt at have hendes gardarobe. Den er 100% mere ungdommelig end min 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

London juni 2019