New in // Adidas

London juni 2019

Hvor rejste vi fra og til?

Vi brugte en del tid på at finde de helt rigtige flybilletter. Fordi vi bor på Fyn er det nemmeste at flyve fra Billund. Men Billund har desværre ikke så mange flyafgange og Norwegian (som er vores fortrukne flyesselskab) flyver ikke direkte fra Billund til London. Vi besluttede os for at betale en smule ekstra for at flyve med British Airways fremfor Ryanair. Med British Airways flyver man til Heathrow lufthavn og med Ryanair flyver man til Stanstead.

Desværre oplevede vi både på turen til London og tilbage til Danmark at der var forsinkelser. Det blev dog indhentet i luften, så det betød kun ekstra tid i lufthavnen.

Vi kom til London fra Heathrow med Uber. Min kæreste havde allerede app’en på sin mobil og det er noget billigere end at tage deres almindelig taxaer. Det tager en times tid og det er ikke på grund at afstanden men den vanvittige trafik inde i byen.

Hvor boede vi?

Vi ankom til Heathrow lufthavn ved elleve tiden fredag aften og sov den første aften på et Renaissance London Heathrow Hotel. Det var første og sidste gang at vi bor der. Hotellet var i princippet udemærket, men personalet var ikke noget at råbe hurra for.

Det tog mig rigtig lang tid at beslutte mig for hvor og hvilket hotel vi skulle bo på inde i London. Jeg er enormt kræsen og selvom det er begrænset hvor meget tid man bruger på sin hotelværelse, så vil jeg stadig gerne have noget ordenligt. Det endte med at vi bookede et værelse inkl. adgang til executive lounge og med morgenmad på Hilton London Bankside . Det var et lækkert hotel og modsat det første hotel, så var der kun venligt personale her. Altid smilende og hilste hver gang man gik forbi hinanden. Værelset var “kæmpe” og der var stort og flot badeværelse med badekar. Kan ikke sætte en finger på noget. Det eneste vi kunne have været foruden var morgenmaden. Den var rimelig standard og der var masser af muligheder uden for hotellet for en mere spændende morgenmads oplevelse.

Hvad så vi?

Hvad så vi ikke? Min skridttæller kunne næsten ikke følge med og vi slog rekord søndag med 35.000 skridt. Hver aften var vores ben helt smadret og den var den bedste følelse i verden at ligge sig ned i sengen og hvile benene.

Lørdag gik vi bare rundt og var langs Themsen og videre over til Tralagar Square, som var var spærret af til en noget koncert som varede hele weekenden. Vi gik forbi Oxford Circus og hjem igen hvor vi om aftenen gik forbi Borough Market som lå ca. 15 min fra vores hotel. Vi kom dog lige efter de havde lukket alle spise stederne, så det var et kort visit.

// Bridget Jones hjem //

Vi gik til det meste og fordi vores hotel lå i Bankside, så kunne vi gå langs Themsen og gå over en bro til det område vi havde lyst til at udforske. Vi kom meget forbi Trafalgar Square og Piccadilly, da det lidt ligger på vejen til Mayfair og Oxford Circus. Vi tog vejen forbi London Eye, Westminster og Buckingham Palace. Vi var ved Hyde Park den dag vi gik til Harrods og tilbage igen til Mayfair hvor vi kom forbi en udendørs biludstilling af veteranbiler.

Vi var på Oxford Street hvor vi shoppede i den store Topshop og i Selfridges. Vi var på Regent Street og besøgte Liberty. På vejen hjem en dag tog vi igennem Piccadilly og China Town. På vores hjemrejse dag var vi forbi Covent Garden og op igennem byen inden vi tog en Uber til lufthavnen.

// Pall Mall //

// London Bridge //

// Kingly Street //

// Buckingham Palace // 

// Covent Garden //

Hvor spiste vi?

// Wagamama //

// Pizza Pilgrim //

Vi var ikke så opfindesom og kulinariske. Vi spiste på Wagamama en aften fordi det var blevet meget sent og vi var sultne og Wagamama lå kun 5 min fra vores hotel. En anden dag tog vi mod London Bridge og her fandt vi et pizzaria som var rigtig hyggeligt. Vejret var også så godt at vi kunne sidde udenfor og nyde vores mad i men vi så flyene flyve tæt ned om byen, klar til at lande. Mandag aften blev det aftensmad på hotellet, fordi det igen var blevet så sent inden vi havde tid og ro til at spise.

Næste gang vi kommer til London vil vi gerne udforske alle de spisesteder London har noget mere.

Bonus:

Jeg har ikke nogen gode tips og guldkorn til London. Dem er der sikkert også rigeligt af at man kan google sig frem til. Jeg vil bare anbefale at man går og udforsker byen på gå ben. Alle de smukke bygninger og det liv der er en oplevelse i sig selv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

New in // Adidas