I juli vil jeg...

New in // Adidas

Det var virkelig ved at være tiltrængt med nogle nye sneakers. Mine hvide Nike Air Force er ved at være godt slidte og er ikke for kønne mere.

Jeg har ellers været så glad for mine Nike sneakers og derfor var det ret svært at finde ud af hvad de skulle erstattes med. Det endte så med at blive det her par fra Adidas Falcon med røde og lyserøde detaljer. Jeg syntes de er mega nice og de bliver lige lidt mere feminine på grund af farverne. De kan købes her.  Jeg havde haft øje efter Adidas Falcon modellen i noget tid og da jeg så fandt dem her på tilbud, så vidste jeg at jeg måtte slå til.

De her sko reddet mine fødder og ben i London. Vi gik over 20.000 skridt hver dag og det kunne jeg ikke have gjort uden de her sneakers.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I juli vil jeg...