Runway looks #1

I juli vil jeg…

Så blev vi færdige med endnu en måned af 2019 og vi er altså nået halvvejs nu. Jeg. Fatter. Det. Ikke. Hvor bliver tiden af? Som noget nyt vil jeg i de her faste månedlig indlæg også samle op på sidste måned, før at jeg fortæller om den kommende måned. So here we go 🙂

I juni var jeg…

… Ved Dermal Care i Odense. Det er flere år siden at jeg sidst har været ved kosmetolog og fordi jeg i noget tid har kæmpet med min hud, så bookede jeg en tid til en hudanalyse og fik i samme omgang købt nogle nye produkter som jeg er i gang med at teste. Læs mere om mine hudproblemer i første indlæg her og andet indlæg her.

… Til event med Fynske Influencers på Café Fleuri i Odense. Her fik jeg sludret med en masse søde bloggere/instagramere/influencers. Her vil jeg lige smide en anbefaling til Josefine fra Fit Food By Fine som laver de lækreste sunde, vegetariske og veganske opskrifter.

… I London med min kæreste. Jeg smider et indlæg om turen op ligeså snart det er skrevet 🙂

… God til at nå mine mål på skridttælleren. Jeg har et Garmin ur som er et puls/skridttæller ur og det er altså lidt mere effektivt end skridtælleren på ens mobilos 😉 For mig er det også meget motiverende, da man kan med Garmins App følge med i hele ens dag. Om det er søvn, aktiviteter eller bare skridt. I sidste uge fik det dog en opgradering til et Apple Watch og det er jeg stadig lige ved at lære at kende.

I juli vil jeg…

… Fastholde at prøve at nå 10.000 skridt hver dag.

… Forsætte min nye hudrutine med de produkter jeg købte fra Dermal Care. Samt gå med så lidt make-up som muligt. Jeg regner med at jeg inden længe er færdig med et indlæg om min nuværende hudplejerutine samt hvad jeg bruger af make-up.

… Hvis vejret tillader det; komme noget mere i min have og bruge terrassen. Jeg er meget fristet til at købe nye have møbler, men vil nok hellere gemme de penge til vores næste ferie til september.

… Holde en shoppefri måned. Puhhhh det bliver ikke nemt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Runway looks #1